Sagsbehandlere til kystdirektoratet

Opslået: 10-07-2024, job nr. 190148

Er du hurtig klar til en stejl læringskurve, har en analytisk sans og ønsker at blive en del af holdet, der passer på Danmarks kystanlæg og hav? Så læs her!

Midtjylland
Vikariat
Fuldtid
31-07-2024

Jobbet

På vegne af Kystdirektoratet søger vi to juridiske sagsbehandlere af sager efter kystbeskyttelseslovens regler om forvaltning af anlæg og aktiviteter på havet. Du bliver en del af et team for søterritoriet, hvor du vil få gode muligheder for at udfolde dig inden for en statslig myndighed med stor berøring til borgere, myndigheder mv.

Dine primære arbejdsopgaver bliver varetagelse af Kystdirektoratets myndighedsopgaver i kystzonen med fokus på kystbeskyttelseslovens regler om tilladelser til aktiviteter på havet.

Derudover vil dine arbejdsopgaver i sagsbehandlingen være:

  • Behandling af sager om tilladelser og miljøvurderinger inden for kystbeskyttelse
  • Udformning af skriftlige afgørelser til borgere, myndigheder mv.
  • Du vil få en grundig og præcis introduktion til arbejdsopgaverne, hvorefter det forventes, at du kan arbejde selvstændigt.

Om dig

Det er et krat, at du kommer med en afsluttet kandidatuddannelse, som Cand.jur. eller en naturfaglig kandidatuddannelse.

Vi lægger derudover vægt på, at du:

  • Har forvaltningsretlige kompetencer fra f.eks. en kommune eller anden statslig myndighed, gerne inden for miljøområdet med varetagelse af kystbeskyttelsesloven, planloven eller anden relevant lovgivning
  • Har stærke kommunikative kompetencer både skriftligt og mundtligt
  • Er ansvarlig for egne opgaver og arbejder struktureret og systematisk med henblik på effektiv opgaveløsning
  • Har et gå-på-mod og bidrager til den gode stemning i teamet

Praktisk

Der er opstart 2. september 2024. Vikariatet er fuldtid og løber frem til den 31. december 2025.

Arbejdstiden er 37 timer ugentlig i tidsrummet 08.00 – 16.00

Arbejdspladsen er beliggende på Højbovej 1, 7620 Lemvig

Du bliver ansat gennem Moment i perioden, og din grundløn fastsættes efter principperne Statens overenskomst for AC. Dertil kommer en attraktiv pensionsordning.

Moment varetager rekrutteringsprocessen og ansøgninger vil blive behandlet løbende – så send os gerne din ansøgning allerede i dag!

Virksomheden

Kystdirektoratet er den statslige kystenhed i Danmark. Vi er en del af Naturstyrelsen, som er en styrelse i Miljøministeriet. Kystdirektoratet er placeret i Lemvig. Kystdirektoratet arbejder med Danmarks mere end 7.300 km kyststrækning. Det betyder, at Kystdirektoratet har et bredt samarbejde med mange forskellige instanser over hele landet. Kystdirektoratet beskæftiger ca. 100 personer.

Om Ena-portalen og vores selskaber

Med en profil i Ena-portalen har du adgang til jobs fra nogle af Nordens førende vikar- og rekrutteringsbureauer.

  • I dag: Moment & Eterni Norge (Office).
  • Inden længe vil resten bureauerne i vores koncern Edda Group følge trop.

Sammen tilbyder vi et bredt udvalg af jobs inden for blandt andet kundeservice, salg, finans, lager, logistik, produktion, bygge og anlæg, IT, service, m.m.
Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her og Eterni Norge her.