Bli med å forme fremtiden med økonomi og bærekraft

Posted: 05-07-2024, job nr. 189979

Søker tallkyndig person med interesse for miljø til stilling i admin, prosjektstyring og regnskap. Bli en del av vårt bærekraftige team i Kristiansand!

Fastansættelse
Full time
16-08-2024
Share

Er du glad i å jobbe med tall og samtidig ønsker å bidra til et bedre miljø? Vi søker en dyktig person som kan bidra med ekspertise innen administrasjon, prosjektstyring og regnskap. Hos oss får du muligheten til å kombinere din økonomiske kunnskap med vårt fokus på bærekraft og teknologi. Hvis du er løsningsorientert, vil vi gjerne at du leser videre – kanskje er det deg vi trenger på laget!

Hos Opt-E AS har vi utviklet et system som er både effektivt og miljøvennlig. Vårt flaggskip «SCAPE» forandrer hvordan industrielle pumpe- og viftesystemer bruker energi. Ved å kombinere prosess- og pumpeteknologi med automasjon og skytjenester, hjelper vi våre kunder med å spare både energi og penger, samtidig som de reduserer sitt miljøavtrykk.

Vi opererer i flere markeder, inkludert shipping, olje & gass, fiskeoppdrett og landbasert industri. Opt-E AS er mer enn bare et selskap; for med våre datterselskaper Opt-E Energy AS og ClevAir AS jobber vi bredt for å oppnå energibesparelser og bærekraftige løsninger.

Vi vokser og med veksten kommer spennende muligheter! Vi søker nå en dyktig person som kan bidra med ekspertise innen administrasjon, prosjektstyring og regnskap. Her vil du få sjansen til å påvirke arbeidet i et dynamisk miljø, og du vil spille en viktig rolle på tvers av våre selskaper. Hvis du ønsker varierte oppgaver og å vokse sammen med oss, er du kanskje den vi leter etter!

Klar for å bli med på et eventyr? Her er hva vi tilbyr deg:

 • En spennende reise: Bli en del av et team som jobber med miljø og bærekraft – et felt som virkelig betyr noe
 • Utvikling: Vi gir deg sjansen til å vokse og utvikle deg i jobben.
 • Varierte oppgaver: Du vil få mange forskjellige typer oppgaver i et miljø som er fullt av energi og nye ideer
 • Plass til dine ideer: Hos oss kan du komme med egne forslag og se dem bli til virkelighet
 • Et godt sted å være: Vi bryr oss om hverandre og jobber sammen for å skape et sterkt fellesskap
 • Gode betingelser: Vi verdsetter det du gjør og sørger for at betingelsene reflekterer det

Som om ikke det var nok, hør hva Sergio som startet hos oss denne våren sier:

«Det har vært fantastisk å få denne muligheten hos Opt-E! På bare to måneder har jeg lært mer om ingeniørfag og pumper enn i løpet av de siste 4 årene! Det er utrolig å se den enorme mengden energi og CO2-utslipp våre kunder kan spare ved å bruke OPT-SCAPE. Jeg liker også veldig godt hvor inkluderende og velkomne alle mine kollegaer har vært med meg.»

I rollen som vår nye administrative og økonomiske nøkkelspiller vil du få en variert og dynamisk hverdag. Her er noen av de spennende oppgavene du vil ta deg av:

 • Regnskap: Du vil ta hånd om regnskapsførsel, bokføring og fakturering, og sørge for at alt er i tråd med lover og forskrifter
 • Prosjektkontroll: Du vil holde i kostnadskontroll, fremdriftsoppfølging og risikostyring, for å sikre at prosjektene leveres i henhold til plan og budsjett
 • Innkjøp og leveranser: Du vil håndtere forhandlinger med leverandører, bestillingsprosess og vareinntak for å sikre kostnadseffektivitet og leveransekvalitet
 • Administrative oppgaver: Du vil hjelpe til med forskjellige administrative oppgaver.
 • Prosedyrer: Du vil sørge for at vi alltid gjør tingene riktig i henhold til våre egne retningslinjer og eksterne krav
 • Forbedre arbeidsprosesser: Du vil se etter måter vi kan jobbe bedre på, og hjelpe til med å sette i gang løsninger som gjør oss mer effektive

Er du den vi ser etter?

Vi er på utkikk etter en unik person som trives med å ta initiativ og jobbe selvstendig, men som også blomstrer i et team. Du har en strukturerte tilnærming og evne til å jobbe nøyaktighet. Du tilpasser deg lett til nye situasjoner i et dynamisk arbeidsmiljø.

Teknologi fanger din interesse, og du er en lagspiller som ser verdien av samarbeid. Din nysgjerrighet driver deg til å utforske og omfavne nye muligheter og løsninger med åpent sinn.

Når det gjelder kvalifikasjoner, ser vi etter følgende:

 • En bachelorgrad eller tilsvarende innen økonomi, administrasjon, ingeniørfag eller et relatert felt. Relevant arbeidserfaring er også høyt verdsatt og kan veie opp for formell utdanning.
 • Erfaring fra arbeid som ligner på det du vil gjøre hos oss er et pluss.
 • Du har en naturlig evne til å identifisere utfordringer og er dyktig til å finne smarte og effektive løsninger.

Hvis dette høres ut som deg, så ser vi frem til å høre fra deg! La oss sammen utforske hva vi kan oppnå.

Vår rekrutteringsprosess

Denne rekrutteringsprosessen håndteres av Eterni og det er vår kundes ønske at alle spørsmål om stillingen rettes til Eterni.

Vår utvelgelsesprosess er kontinuerlig, og annonsen kan lukkes før rekrutteringsprosessen er fullført dersom vi har gått videre til neste fase. Prosessen inkluderer to tester: en personlighetstest og en kognitiv test. Testene er verktøy for å finne rett talent til rett stilling, for å muliggjøre likestilling, mangfold og en rettferdig prosess.

Grunnet sommer og ferieavvikling vil aktuelle kandidater kontaktes fra uke 31.

The company

Opt-E AS er et selskap som ble etablert i 2018, lokalisert sentralt i Oslo, Kristiansand og Stavanger. Produktet vi har utviklet et regulerings-teknisk system, kalt «SCAPE» for å spare betydelig energi på industrielle pumpe og vifte systemer. SCAPE er et fremtidsrettet og mulitidisplint produkt som kombinerer prosess- og pumpeteknologi med automasjon og skytjenester. Med SCAPE sparer våre kunder både energi, miljø og kostnader. Opt-E AS har i tillegg to datterselskaper. ClevAir AS som leverer energioptimalisering av HVAC til industrielle bygninger og Opt-E Energi AS som leverer solcelleanlegg og strøm.

About the Ena portal and our companies

With a profile in the Ena portal, you have access to jobs from some of the Nordics' leading temp and recruitment agencies.

 • Today: Moment & Eterni Norway (Office).
 • Before long, the rest of the agencies in our group Edda Group will follow.

Together, we offer a wide selection of jobs within, among other categories, customer service, sales, finance, storage, logistics, production, construction, IT, service, etc.
We offer temporary and permanent employment - both part-time and full-time - and are with you all the way from application to employment. Always under orderly conditions. Read more about Moment here and Eterni Norway here.