Administrativ profil til CCS Maintenance ApS

Opslået: 21-06-2024, job nr. 189875

Vil du være en del af et ambitiøst hold med spændende arbejdsopgaver? Vi søger en administrativ medarbejder til 25 timer om ugen i Dragør.

Hovedstaden
Vikariat
Deltid
03-07-2024
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet:

Til CCS Maintenance ApS i Dragør søger vi en effektiv administrativ medarbejder, som skal hjælpe til i værkstedet. Du vil have det overordnede ansvar for det administrative flow i ordrernes rejse gennem værkstedet, herunder modtagelse, registrering af forbedringer samt udskrivelse af produktet.

Som kommende medarbejder bliver du en del af et arbejdsomt team, hvor god stemning og teamspirit danner rammerne for arbejdsdagen. Du vil blive en vigtig spiller på holdet, hvor du får indflydelse på, at en masse kunder får en god oplevelse. Det er vigtigt, at du er detaljeorienteret og trives i repetitive opgaver.

Din profil:

Uddannelse er ikke afgørende, men vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende administrativ stilling og/eller erfaring med økonomi. Derudover ser vi gerne, at du:

  • Er ferm med en computer
  • Kan formulere dig på dansk og engelsk, skriftligt og mundtligt.
  • Er proaktiv og nysgerrig på dine opgaver

Det praktiske:

Opstart vil være hurtigst muligt. Det vil som udgangspunkt være et vikariat til og med d. 31. oktober med mulighed for forlængelse.

Arbejdstiden mandag-fredag: 07:30-13:00

Løn efter kvalifikationer

Interesseret?

Hvis ovenstående fangede din interesse, vil vi opfordre dig til at søge stillingen allerede i dag, da vi holder samtaler løbende. Klik på 'Søg jobbet' for at sende din ansøgning. Hvis du ikke allerede har en profil hos Moment, vil du blive bedt om at oprette en som første led i ansøgningsprocessen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden

CCS Maintenance ApS is fully owned by Nosca A/S a privately held equity firm. In the facilities there are shops working with Wheels, Brakes, Oxygen Bottles, Leading Edges, Batteries, Water Boilers, Ovens, Brush Blocks etc.. There has been an ongoing activity in these shops for over forty years and the staff has a long and broad experience on Aircraft Maintenance.

Om Ena-portalen og vores selskaber

Med en profil i Ena-portalen har du adgang til jobs fra nogle af Nordens førende vikar- og rekrutteringsbureauer.

  • I dag: Moment & Eterni Norge (Office).
  • Inden længe vil resten bureauerne i vores koncern Edda Group følge trop.

Sammen tilbyder vi et bredt udvalg af jobs inden for blandt andet kundeservice, salg, finans, lager, logistik, produktion, bygge og anlæg, IT, service, m.m.
Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her og Eterni Norge her.