Lagermedarbejder til fleksibelt deltidsjob

Opslået: 11-06-2024, job nr. 189647

Har du brug for et fleksibelt job, hvor du selv er med til at bestemme dine arbejdsdage? Så kunne dette job i Albertslund være noget for dig!

Hovedstaden
Vikariat
Deltid
27-06-2024

Jobbet

For vores kunde i Albertslund søger vi lagermedarbejdere, som kan arbejde min. 2-3 gange om ugen og gerne mere hvis muligt. Du kommer til at indgå i et team, hvor du sørger for at plukke og pakke virksomhedens produkter. Det er vigtigt med omhyggelighed og god ordenssans uden at gå på kompromis med effektiviteten. Lageret er fuldautomatiseret, og alt er styret af et yderst effektivt stregkodesystem. Du vil primært komme til at arbejde i miniload i forbindelse med plukning eller pakningen af varer, hvor forsendelserne færdigpakkes ved pakkestationer.

Dine vagter vil blive planlagt ved hjælp af et online vagtplanssystem, som du får adgang til via din profil på Moments hjemmeside. Du er selv med til at bestemme, hvilke dage du arbejder, dog er mandage og fredage deres travleste dag, hvorfor det er en fordel, hvis du vil kunne byde ind med vagter på mandage og fredage.

Din profil

Vi forestiller os, at den rette kandidat arbejder selvstændigt og er effektiv. Du skal trives med rutinepræget arbejde, være god til at bevare overblikket og have sans for detaljer. Har du erfaring med lagerarbejde eller produktion, er dette et plus, men ikke et krav. Det vigtigste er at have en positiv og imødekommende tilgang til arbejdsopgaverne.

Derudover skal du kunne sige ja til følgende:

  • Du er mødestabil og ansvarsbevidst.
  • Du har en god energi og et godt humør.
  • Du motiveres af fysisk arbejde.
  • Du har meget gerne truckkort.

Arbejdstider og løn

Arbejdstiderne ligger i tidsrummet mellem kl. 14-21 eller til kl. 22/22.30 på aftenhold.

Lønnen udgør samlet 193,44 kr./timen. Tillæg efter kl. 18.00 - 40,65 kr./timen.

Der er opstart snarest mulig.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Virksomheden

Der er tale om en stor værktøjsdistributør beliggende i Albertslund. Virksomheden har tilknyttet en lang række servicecentre rundt om i landet, hvor de via online handel kan tilbyde landsdækkende levering næste dag til den professionelle håndværker. Det er en moderne og innovativ organisation med mange års erfaring inden for feltet.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.