Pakkemedarbejder søges til pakning af kalibre

Opslået: 11-06-2024, job nr. 189641

Kunne du tænke dig at tjene gode penge på en fantastisk arbejdsplads i Odense S.Og har du måske også truckkort? Så kig her.

Fyn Øer
Vikariat
Fuldtid
23-06-2024
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

Du bliver ansat som pakkemedarbejder i en stor og attraktiv virksomhed i Odense S. Dine arbejdsopgaver vil primært være at pakke kalibre i kasser, sætte label på og palletere den. Der kan også ind i mellem være opgaver med truckkørsel, så det er en fordel at have truckkort, men ikke et krav.

Så kan du lide et aktivt job, og er fysikken i orden, så får du her jobbet på en helt fantastisk arbejdsplads.

Din profil

Så er du frisk, stabil og klar på at give den gas det næste stykke tid på en super fed arbejdsplads, så skynd dig at sende en ansøgning.

Arbejdstider og løn

Dette er et fuldtidsjob med opstart i denne uge (uge 24). Du skal kunne arbejde som minimum frem til og med uge 29 - sandsynligvis også længere.

Så det er vigtigt, at du ikke har planlagt ferie frem til og med uge 29. Virksomheden holder ferielukket i uge 30 og 31.

Arbejdstiderne er kl. 6.00 - 14.30 mandag til torsdag samt kl. 6.00 - 11.00 om fredagen.

Det kan være det bliver ændret til aftenhold på et tidspunkt, men dette ligger ikke fast endnu. Så det er vigtigt, at du er indstillet på dette, hvis det bliver aktuelt.

Lønnen er på 166,40 kr. i timen. Efter 6 ugers ansættelse stiger lønnen til 186,40 kr. i timen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Virksomheden

Vores kunde er caliperspecialister, og har renoveret og forsynet eftermarkedet til biler med bremsekalibre i mere end 40 år. Virksomheden er beliggende i Odense S.

Om Ena-portalen og vores selskaber

Med en profil i Ena-portalen har du adgang til jobs fra nogle af Nordens førende vikar- og rekrutteringsbureauer.

  • I dag: Moment & Eterni Norge (Office).
  • Inden længe vil resten bureauerne i vores koncern Edda Group følge trop.

Sammen tilbyder vi et bredt udvalg af jobs inden for blandt andet kundeservice, salg, finans, lager, logistik, produktion, bygge og anlæg, IT, service, m.m.
Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her og Eterni Norge her.