Vikariat til trælast

Opslået: 22-05-2024, job nr. 189163

Til Bygma i Haslev søger vi en medarbejder som kan bistå med mange forskellige arbejdsopgaver på deres lager - læs mere om jobbet nedenfor.

Fyn Øer
Vikariat
Fuldtid
26-05-2024
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Om jobbet

Vi søger en medarbejder, der er frisk på en arbejdsdag fyldt med forskellige arbejdsopgaver. Arbejdet vil primært foregå ved et byggecenter, hvor listen over arbejdsopgaver blandt andet består af pluk pg pakke varer til virksomheder, vareopfyldning, oprydning, samt flytning af træ og andre ad hoc. opgaver. Der vil derfor forekomme løft og håndtering af tungere varer, hvilket man skal være indstillet på. Har man erfaring med det fra tidligere, vil man også kunne blive oplært i pluk og pak opgaver.

Din profil

Du ønsker en hverdag, hvor du bruger din krop og er fysisk aktiv. Måske har du arbejdet på et lager før eller som minimum har erfaring med forefaldet arbejde og 'gå til hånde' opgaver. Ud over at have fysikken i orden, får du succes i jobbet, hvis du formår at tage ansvar for egne opgaver og kan igangsætte dig selv. Derudover bliver du en del af et arbejdsmiljø, hvor der er en uformel arbejdstone og som vægter hjælpsomhed og kvalitet højt. Derfor søger vi en, som er en frisk og frejdig person, der kan se sig selv her.

Derudover vil det være et plus, hvis du;

  • Har erfaring fra lignende stilling tidligere
  • Kan starte hurtigst muligt
  • Har truckkort - dette er en fordel, men ikke et krav

Arbejdstider og løn

Grundet travlhed vil vagterne variere alt fra en til flere dage om ugen i tidsrummet kl. 05.45 til kl. 16.45.

Timelønnen er 163,85 kr. i timen inklusive lagertillæg og arbejdsbestemt tillæg. Derudover gives der 9% fritvaglskonto.

Da vi søger en til opstart hurtigst muligt, anbefaler vi at du sender din ansøgning i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden

Virksomheden er en nordisk koncern placeret blandt Top100 virksomhederne i Danmark. Godt købmandskab, troværdighed og evnen til at tænke nyt har været omdrejningspunktet for virksomhedens virke siden grundlæggelsen.

Om Ena-portalen og vores selskaber

Med en profil i Ena-portalen har du adgang til jobs fra nogle af Nordens førende vikar- og rekrutteringsbureauer.

  • I dag: Moment & Eterni Norge (Office).
  • Inden længe vil resten bureauerne i vores koncern Edda Group følge trop.

Sammen tilbyder vi et bredt udvalg af jobs inden for blandt andet kundeservice, salg, finans, lager, logistik, produktion, bygge og anlæg, IT, service, m.m.
Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her og Eterni Norge her.