Motiveret truckfører til Andel Holding Haslev

Opslået: 22-05-2024, job nr. 189162

Vi søger en truckfører til Andel Holding i Haslev. Læs mere her.

Sjælland
Vikariat
Fuldtid
28-05-2024
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet:

Til Andel Holding i Haslev søger vi en frisk truckfører, da de er midt i et lagerflyt. Du vil i denne stilling skulle hjælpe til på lageret med alle forefaldne opgaver. Andel Holding har alle elementer til vedligeholdelse af det danske elnet liggende. Vikariatet varer i udgangspunktet frem til d. 28. juni 2024 (med mulighed for forlængelse) og der er opstart hurtigst muligt.


Du vil blive en del af et team, hvor god stemning og godt kollegaskab vægtes højt, samtidig med at man ikke går ned på performance. Der er et godt arbejdsmiljø, og du bliver en del af et større, dygtigt team, hvor der sættes pris på grundighed.

Som kommende truckfører får du en vigtig rolle, da du bliver en central brik i forhold til at få puslespillet til at gå op. Du kan derudover se frem til følgende arbejdsopgaver:

  • Pluk og pak af varer på truck
  • Modtagelse af varer og påpladslægning
  • Hjælpe til med lagerflytning

Din profil:

Vi er på udkig efter dig, som søger et aktivt job i et dynamisk miljø. Det er vigtigt, at du kan lide at hjælpe andre, samtidig med at du tager ansvaret for, at dine egne opgaver bliver løst. Derudover ser vi gerne, at du:
  • Har truckkort
  • Er ledig til et fuldtidsjob frem til d. 28. juni 2024
  • Spreder god energi og stemning

Det praktiske:

Der vil være vagter på dagholdet, mandag til torsdag kl. 07.00-15.00 samt fredag kl. 07.00-14.30.

Vi leder efter en kandidat, som kan begynde hurtigst muligt.

Søg jobbet i dag

Hvis ovenstående fangede din interesse, vil vi opfordre dig til at søge stillingen allerede i dag, da vi holder samtaler løbende. Klik på 'Søg jobbet' for at sende din ansøgning. Hvis du ikke allerede har en profil hos Moment, vil du blive bedt om at oprette en som første led i ansøgningsprocessen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden

Andel er en dansk energi- og fibernetkoncern. I 2020 skiftede SEAS-NVE navn til Andel og er en reference til selskabets ejerform, andelsselskabet. Andel investerer i løsninger indenfor grøn omstilling og digital ligestilling for at skabe værdi for kunder og andelshavere.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.