Lagermedarbejder med truckkort til Harald Nyborg

Opslået: 21-05-2024, job nr. 189158

Vil du være en del af et engageret hold med aktive arbejdsopgaver? Vi søger en lagermedarbejder med truckkort til højsæsonen hos Harald Nyborg i Odense. Læs mere her.

Fyn Øer
Vikariat
Deltid
24-05-2024
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

Vi går en højsæson i møde hos Harald Nyborg og derfor søger vi en frisk og mødestabil lagermedarbejder, der kan hjælpe til hos Harald Nyborg i Odense SV. Stillingen er som udgangspunkt deltid med mulighed for flere vagter og opstart hurtigst muligt. Det er et krav, at besidde både kørekort og truckkort.

Du har nu derfor mulighed for at blive en del af en spændende og god social arbejdsplads, hvor du bliver tilknyttet Harald Nyborgs webshoplager. Dine primære opgaver bliver varemodtagelse samt plukning og pakning af varer til Harald Nyborgs kunder. Harald Nyborgs sortiment er alt til hus og have, så det vil være varer inden for denne kategori, der skal plukkes og pakkes.

Din profil

Vi søger en medarbejder, som tager ansvar og viser selvstændighed. Det er ikke et krav at have bred lagererfaring - det vigtigste er blot en god attitude, og at du trives med at arbejde effektivt, men detaljeorienteret, og er en stabil medarbejder.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • Trives med en fysisk og aktiv arbejdsdag
  • Kan se dig selv i denne stilling året ud
  • Er fleksibel

Arbejdstider og løn

Du vil få en blanding af faste vagter og tilkaldevagter og skal derfor også være indstillet på tilkaldevagter. Derudover ser vi gerne, at du kan byde ind på min. 2 vagter om ugen - særligt mandag, tirsdag og onsdag.

Vagterne er mandag-fredag samt udvalgte lørdage.

Arbejdstiderne er:

  • Man-tirs: 7.00-15.30

  • Ons-fre: 7.00-14.30

  • Lørdag: 07:00-15:00

Timelønnen er fast på 127,88 kr. + 9% fritvaglskonto

Der er løbende opstart, så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning afsted.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden

Harald Nyborg er en dansk detailkæde, der består af et stort antal butikker i Danmark med varer indenfor hus og have. Selskabet har hovedsæde og centrallager/webshop i Odenseforstaden Højme

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.