Administrativ lagerassistent til Harald Nyborg

Opslået: 21-05-2024, job nr. 189143

Er du skarp og hurtig i tanke og handling, så kan vi tilbyde et fuldtidsvikariat med henblik på fastansættelse i Harald Nyborgs indkøbsafdeling i Odense. Læs med her.

Fyn Øer
Fastansættelse
Fuldtid
31-05-2024
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

Du har nu mulighed for at blive en del af et godt og socialt team i Harald Nyborgs indkøbsafdeling, hvor du vil være med til at sikre, at dagligdagen går glidende. Stillingen er med opstart hurtigst muligt. Stillingen er fuldtid mandag-fredag og er med henblik på en fastansættelse i afdelingen, såfremt det er et gensidigt match.

Dine primære opgaver er af administrativ karakter og inkluderer bl.a. vareoprettelser til indkøb og lignende. Du behøver ikke kende alle virksomhedens produkter, men det er en fordel at vide lidt om deres sortiment, som dækker alt til hus og have.

Der er en god stemning og en fri omgangstone blandt medarbejderne på kontoret.

Din profil

Du kan lide at snakke med andre mennesker, trives i struktureret travlhed og er altid klar til at give en hjælpende hånd til dine kollegaer.

Vi søger en mødestabil og kvalitetsbevidst medarbejder, der er ansvarlig og har sans for detaljer. Derudover er det en fordel, hvis du har flair for IT og et godt kendskab til Office pakken.

Arbejdstider og løn

Stillingen er en fuldtidsstilling, hvor arbejdsdagene er mandag til fredag indenfor tidsrummet 07:00-17:00.

Når du oplæres, vil mødetiden være kl. 08:00 til 16:00, hvorefter mødetiden vil blive tilpasset, alt efter hvad der passer bedst for dig og afdelingen efter opstart.

Arbejdspladsen ligger i Odense SV.

Vi afholder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Virksomheden

Virksomheden er en dansk detailkæde, der består af 34 butikker i Danmark med varer indenfor hus og have.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.