Truckfører søges til Langeskov

Opslået: 15-05-2024, job nr. 189088

Kunne du tænkte dig at bruge dine truck- og/eller logistikfærdigheder i et anerkendt stålleverandør firma? Så har vi jobbet til dig i Langeskov!

Fyn Øer
Vikariat
Fuldtid
19-07-2024

Bliv en del af Ib Andresen Industri

Vi mangler dygtige truckførere, som har erfaring med lager eller produktionsopgaver på enten dag, aften eller nathold til korte eller længerevarende vikariater. Da der netop er tale om forskellige arbejdstider har vi også jobbet til dig, hvis du er studerende eller har ekstra tid i hverdagen.

Når man arbejder i Ib Andresens teams, er omhyggelighed og fokus er nogle af de bærende nøgleord på arbejdspladsen og din opgave bliver derfor at opretholde disse. Man bliver man en del af et ambitiøst team, hvor der samtidig er opmærksomhed på et godt arbejdsmiljø, hvor stemning er god og teamspirit danner rammerne for arbejdsdagen.

Hos Ib Andresen Industri kan du forvente en social arbejdsplads hvor der er en formel omgangstone og godt humør. Virksomheden har fokus på personalets trivsel og har derfor et godt renommé.

Om jobbet

Alt efter hvilket hold du arbejder på, er arbejdsopgaverne forskellige.
Derudover vil du få et tæt samarbejde med produktionen, hvor du vil skulle overvåge pakkelinjer og produktionsmaskiner, foruden manuel indpakning og udpakning af emner, samt overvågning af automatisk pakkelinje.

Du tilbydes en hverdag som er dynamisk og med forskelligartede opgaver – og det forventes, du kan arbejde selvstændigt og tage et stort ansvar på arbejdspladsen.

Du kan forvente at arbejde med følgende:

  • Truckkørsel
  • Indgå i produktionsteamet
  • Overvågning af produktionsmaskiner og pakkelinjer
  • Ind/udpakning af emner
  • Registrering af varer
  • Modtagelse og aflæsning af varer
  • pak og pluk

Dertil vil du også skulle være klar til at hjælpe til, hvor behovet skulle opstå.

I opstartsfasen vil du naturligvis modtage grundig introduktion til arbejdsopgaven og relevante systemer.

Om dig

Du føler dig tilpas med forskelligartede og aktive lageropgaver, og du er klar på at tage fat, samt mulighed for at træde til – også med kort varsel. Du har et godt humør og går til opgaverne med oprejst pande og gå på mod. Du ønsker at være en del af et stærkt team, og bidrage med dine kompetencer.

Ydermere ser vi gerne, at du:

  • Har truckcertifikat og kørekort B
  • Kan begå dig på dansk i tale og skrift

Praktisk info og proces

Vikariat: Der er tale om både kortvarig og langvarige vikariater ved Ib Andresen Industri.

Arbejdstider:

Dag: 06:54-15:00 mandag til torsdag + fredag kl. 06:54-14:00.

Aften: 14:54-23:06 mandag til torsdag + hver anden fredag kl. 13:54-19:42.

Nat: 23:00 – 07:00 søndag - fredag.

Arbejdslokation: Du kommer til at få din daglige gang hos virksomheden beliggende i Langeskov.

Sådan ansøger du

Tryk på "ansøg nu" og opret din profil, husk at uploade CV.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning + CV.

Skriv gerne i din ansøgning/CV hvilket hold du fungerer bedst til.

Virksomheden

Storleverandør indenfor stålløsninger. Med en uformel samarbejdskultur baseret på værdierne: Tillid og respekt, innovation og udvikling, engagement og ansvar samt vækst og lønsomhed. Arbejdspladsen har gode tilkørselsmuligheder, både med tog og egen bil. Og ligger ca. 15 minutter øst fra Odense.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.