Produktionsmedarbejdere søges til Langeskov

Opslået: 15-05-2024, job nr. 189086

Har du erfaring indenfor produktion eller montage? Så har vi netop jobbet til dig.

Fyn Øer
Vikariat
Fuldtid
19-07-2024

Bliv en del af Ib Andresen Industri

Vi søger produktionsmedarbejdere, som har kendskab til metalproduktion eller montageopgaver til dag-, aften- eller nathold. Der kan tilbydes både korte og længerevarende vikariater, så er du studerende eller har ekstra tid i hverdagen, så har vi også jobbet til dig, da der netop er tale om forskellige arbejdstider

Du bliver du en del af et ambitiøst team, hvor den gode stemning, og et godt arbejdsmiljø danner rammerne for arbejdsdagen. Man søger for at levere et solidt stykke arbejde og have fokus på sine

Ib Andresen Industri har fokus på et godt arbejdsmiljø, med en uformel omgangstone, så du kan se frem til en god og social arbejdsplads.

Om jobbet

Arbejdsopgaverne afhænger af hvilket hold og hvilken afdeling du matcher, men det kan f.eks. bestå af montageopgaver, overvågning af produktionsmaskiner og pakkelinjer, måleopgaver, manuelle opgaver med brug af håndværktøj, bland andet slibe opgaver og andre generelle produktionsopgaver som manuelle ind- og udpakninger af emner.

Til tider er der hos Ib Andresen en travl hverdag, så det forventes at man kan arbejde selvstændigt og tager et stort ansvar på arbejdspladsen

Du kan forvente at arbejde med følgende:

  • Montageopgaver
  • Overvågning af produktionsmaskiner og pakkelinjer.
  • Ind/udpakning af emner
  • Registrering af varer
  • Måleopgaver
  • Slibe opgaver

Dertil vil du også skulle være klar til at hjælpe til, hvor behovet skulle opstå.

I opstartsfasen vil du naturligvis modtage grundig introduktion til arbejdsopgaven og relevante systemer.

Om dig

Du leder efter en arbejdsplads, hvor du kan benytte dig af dine kompetencer og ønsker at bidrage til den gode stemning med højt humør. Du har gåpåmod og går til opgaverne med oprejst pande. Du er omstillingsparat og klar på at yde en solid indsats.

Derudover ser vi gerne at du ved behov, har mulighed for at træde til – også med kort varsel - og så er du frisk på aktive og forskellige produktionsopgaver.

Ydermere ser vi gerne, at du:

  • Kan bruge håndværktøj
  • Kan begå dig på dansk i tale og skrift.

Praktisk info og proces

Vikariat: Der er tale om både kortvarig og langvarige vikariater ved Ib Andresen Industri A/S.

Arbejdstider:

Dag: 06:54-15:00 mandag til torsdag + fredag kl. 06:54-14:00.

Aften: 14:54-23:06 mandag til torsdag + hver anden fredag kl. 13:54-19:42.

Nat: 23:00 – 07:00 søndag - fredag.

Arbejdslokation: Du kommer til at få din daglige gang hos virksomheden beliggende i Langeskov.

Sådan ansøger du

Tryk på "ansøg nu" og opret din profil, husk at uploade CV.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning + CV.

Skriv gerne i din ansøgning/CV hvilket hold du fungerer bedst til.

Virksomheden

Storleverandør indenfor stålløsninger. Med en uformel samarbejdskultur baseret på værdierne: Tillid og respekt, innovation og udvikling, engagement og ansvar samt vækst og lønsomhed. Arbejdspladsen har gode tilkørselsmuligheder, både med tog og egen bil. Og ligger ca. 15 minutter øst fra Odense.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.