Rutineret kranfører søges i Langeskov

Opslået: 15-05-2024, job nr. 189068

Ib Andresen Industri har brug for en kranfører til deres coilområde. Lyder det som en stilling for dig - så læs mere her.

Fyn Øer
Vikariat
Fuldtid
15-06-2024
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Bliv en del af Ib Andresen Industri

Hos Ib Andresens er omhyggelighed og fokus er nogle af de bærende nøgleord på arbejdspladsen og din opgave bliver derfor at opretholde disse. Man bliver en del af et ambitiøst team, hvor virksomheden er opmærksom på at skabe rammerne for et godt arbejdsmiljø, så den gode stemning og teamspirit er i top.

Hos Ib Andresen Industri kan du forvente en social arbejdsplads, hvor der er en formel omgangstone og godt humør. Virksomheden har fokus på personalets trivsel og har derfor et godt renommé.

Jobbet

Vi kan tilbyde et job på aftenhold som kranfører hos Ib Andresen Industri A/S i Langeskov, som er specialister i intelligente stålløsninger - herunder bearbejdning af stål og metaller.

Opgaverne består primært af at betjene en Traverskran i deres stålservicecenter i Coilhallerne, hvor man skal modtage coils, dele dem ud på lageret, samt stille frem til produktionslinjerne.

Derudover skal man kører materialet mellem de forskellige haller med truck.

Som kommende medarbejder forventes det, at du er omhyggelig og har fokus på dine opgaver, da det er nogle af de bærende nøgleord på arbejdspladsen. Din opgave bliver derfor at opretholde disse. Til tider er der hos Ib Andresen en travl hverdag, så det forventes at man kan arbejde selvstændigt og tager et stort ansvar på arbejdspladsen

Du kan forvente at arbejde med følgende:

  • Betjene Traverskran
  • køre med truck

Dig som kandidat

Du har tidligere betjent en Traverskran, og du føler dig komfortabel i rollen som kranfører samt er en ferm truckfører. Du trives med at tage et stort ansvar og arbejde selvstændigt, hvor du samtidig har lyst til at være en del af et stærkt hold. Det har stor betydning for dig at være en del af et godt fællesskab og bidrager gerne med et positivt indspark og godt humør.

Du trives i et miljø, hvor hverdagen til tider kan være travl, hvorfor det er vigtigt, du besidder evnen til at bevare overblikket og samtidig er omhyggelig med dine opgaver. Foruden er det altafgørende at du er en stabil og pligttro medarbejder, der sætter en ære i at levere at godt stykke arbejde hver gang.

Vi forventer du har:

  • Truckcertifikat B
  • Kørekort B
  • Krancertifikat - kran certifikat C eller Kran Basic

Derudover er det en fordel, hvis du har:

  • Har erfaring med stålbranchen

Dette forventer vi af dig:

  • Kan dansk i skrift og tale

Praktisk info og proces

Opstart hurtigst muligt

Arbejdstid:

Aften: mandag - torsdag kl. 14.54 - 23.06 - og hver anden fredag kl. 13.54 - 19.42

Arbejdslokation: Du kommer til at få din daglige gang hos virksomheden, beliggende i Langeskov.

Vikariat: Et vikariat med mulighed for fastansættelse for den rette kandidat.

Sådan ansøger du

Tryk på "ansøg nu" og opret din profil, husk at uploade CV. skriv meget gerne i din ansøgning hvilket arbejdsskift du søger til.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV.

Virksomheden

Ib Andresen Industri har i mere end 50 år serviceret kunder i hele Nordeuropa med stålbaserede løsninger. Deres mission er - og har altid været - at hjælpe nye som gamle kunder med at gøre gode idéer til industriel realitet. Virksomheden lægger stor vægt på et højt niveau fra alle deres medarbejdere, foruden at man er indstillet med en holdånd, og en mentalitet med at løfte i flok, når behovet opstår. Med en uformel samarbejdskultur baseret på værdierne: Tillid og respekt, innovation og udvikling, engagement og ansvar samt vækst og lønsomhed. Arbejdspladsen har gode tilkørselsmuligheder, både med tog og egen bil, og ligger ca. 15 minutter øst fra Odense.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.