Chief Accountant til smykkeproducent, Monies A/S

Opslået: 06-05-2024, job nr. 188935

Kan du varetage det selvstændige ansvar for økonomi og regnskab? Og har du modet til at være visionær og tænke stort?

Hovedstaden
Fastansættelse
Fuldtid
15-07-2024

Efter flere år med vækst søger Monies en ansvarsfuld og innovativ Chief Accountant, der kan være med til at professionalisere økonomiafdelingen samt udleve ambitionerne om forsat vækst og udviklingen af e-commerce.

Få arbejdsplads ved Københavns havnefront med udsigt til Det Kongelige Akademi og Operahuset

Med direkte reference til Sara Warming, administrerende direktør, bliver du som Chief Accountant i Monies, ansvarlig for opgaver vedrørende virksomhedens økonomi, regnskab og daglige bogholderi. Derudover vil du medvirke til at Monies opnår sine strategiske målsætninger om fremtidig succes, ved at være proaktiv og nysgerrig på forretningen og produkterne.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder

  • Udarbejdelse af måneds-, kvartals- og årsregnskaber

  • Udarbejdelse af budget og løbende monitorering

  • Rapportering til direktion og bestyrelsen

  • Optimering af integrationen mellem e-shop, betalingstjenester og regnskabssystemet

  • Udvikling af Monies e-commerce, herunder at undersøge betalingsmetoder

  • Håndtering af økonomiske forhold hos Monies’ datterselskaber i Litauen og Frankrig

Som Chief Accountant bliver du en del af et mindre team med et stærkt fællesskab og hvor man, hvis nødvendigt, hjælper hinanden med at løse udfordringer, hvorfor du også skal være forberedt på at stillingen nogle gange kan rumme opgaver uden for dit ansvarsområde.

Udover dig selv, er der 8 ansatte på hovedkontoret i København. Miljøet kendetegnes ved at være familiært, uformelt og et sted hvor alle bidrager og har indflydelse på forretningen.

Dine kompetencer

Vi er på udkig efter dig, der har erfaring med økonomistyring, regnskab og bogholderi, herunder de udfordringer de eventuelt kan indebære. Du har stor interesse inden for e-commerce, og hvordan Monies kan optimere samt vækste inden for området. Du er nysgerrig på smykkebranchen, og har måske allerede stiftet kendskab til denne tidligere i din karriere.

Udover ovenstående er du flydende på engelsk og dansk i både skrift og tale. Du er fremsynet, visionær og ser muligheder fremfor begrænsninger. Du trives i et agilt arbejdsmiljø, hvor organisationsstrukturen er flad og det kollegiale sammenhold er tæt. Du nyder at sparre med dine kolleger og bidrager gerne til det sociale på arbejdspladsen.

Vi glæder os til at høre fra dig

I Moment varetager vi rekrutteringen af Monies A/S’ nye Chief Accountant. Vi evaluerer løbende ansøgninger, og når rette kandidat er fundet, lukker vi stillingen ned.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Cindie Kogstad på tlf.: 8833 5857.

Din henvendelse behandles fortroligt.

Virksomheden

Monies blev etableret i 1973 af Gerda og Nikolai Monies. Virksomheden drives i dag af sønnen, Karl Monies, der lig sine forældre har en stor fascination for naturen, de rå former samt uanede muligheder det giver. Året rundt produceres der unikasmykker i værkstedet i København, og halvårligt udkommer der en ny kollektion, som sælges ind til forhandlere i hele verden. De halvårlige kollektioner produceres delvist i deres eget værksted i Litauen, Vilnius, og hos den mangeårige partner på Filippinerne. Både unika- og kollektionssmykkerne sælges også gennem Monies’ egne kanaler såsom webshoppen, butikken i Paris og franchise i Milano.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.