Rengøringsmedarbejdere til stor kunde i Kalundborg

Opslået: 15-07-2024, job nr. 188648

Vil du tilknyttes en af Danmarks måske mest spændende virksomheder i vækst? Er du fleksibel og arbejdsom? Så er det muligvis dig vi søger til en række spændende rengøringsprojekter

Sjælland
Vikariat
Fuldtid
16-08-2024

På vegne af vores samarbejdspartner i Kalundborg, søger vi medarbejdere der i resten af 2024 skal tilknyttes større rengøringsprojekter. 

Rengøringsopgaverne kan variere alt efter projektet man tilknyttes, hvor opgaverne eksempelvis kan bestå af rengøring i kølerum, rengøring af byggepladser, hovedrengøring eller rengøring som udføres fra en lift.

Vi søger dig der kan arbejde selvstændigt og er mødestabil

Derudover ser vi gerne at du:

  • er vant til at arbejde ud fra instruktioner
  • trives i grundig og detaljeorienteret arbejde
  • trives i fysisk hårdt arbejde
  • er mødestabil og pålidelig.
  • arbejder godt både selvstændigt og i teams

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra lignende jobs. Du vil få grundig oplæring før projektets start. Alle medarbejdere skal igennem to kurser før opstart. Kurserne afholdes hos kunden i Kalundborg og har en varighed á 3 timer.

Vi søger dig der kan starte med det samme og potentielt være tilknyttet projekter hos kunden i løbet af resten af 2024. Vi søger medarbejdere til både dag-, aften- og nathold – så noter gerne i din ansøgning, hvilket tidsrum der passer dig bedst.

Udover at blive en del af en spændende arbejdsplads i vækst, tilbydes du

- En overenskomstbestemt grundløn på 157,75 kr./timen

- Aften-, nat- og søn/helligdagstillæg

Lyder dette som noget for dig?

Vi håber at du vil med på en række spændende projekter, hos en stor og anerkendt kunde. Vi opfordrer dig til at sende dit CV allerede i dag – klik derfor på "Søg job" og følg ansøgningsprocessen. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 60803994 eller på elo@moment.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden

ISS Facility Services A/S er en global virksomhed og førende inden for udbydere af facility services.

Om Ena-portalen og vores selskaber

Med en profil i Ena-portalen har du adgang til jobs fra nogle af Nordens førende vikar- og rekrutteringsbureauer.

  • I dag: Moment & Eterni Norge (Office).
  • Inden længe vil resten bureauerne i vores koncern Edda Group følge trop.

Sammen tilbyder vi et bredt udvalg af jobs inden for blandt andet kundeservice, salg, finans, lager, logistik, produktion, bygge og anlæg, IT, service, m.m.
Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her og Eterni Norge her.