Screeningsassistent til Moment i København

Opslået: 11-03-2024, job nr. 188277

Moment søger en dygtig og fleksibel assistent til screening af kandidater til store rekrutteringsprojekter hen over foråret 2024.

Hovedstaden
Vikariat
Fuldtid
20-03-2024
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

Moment søger en screeningsassistant, som elsker at tale i telefon!

Vi forventer at skulle ansætte op mod 3.000 mennesker hen over foråret til nogle af Moments største rekrutteringsprojekter. Projekterne afvikles fra april til ultimo juni.

Derfor håber vi, at du er den, som kan være med til at løfte projektet ved telefonisk kontakt til kandidaterne og gennemse videoansøgninger. Vi forventer, at du er fleksibel og kan tage en kombination af dags- og aftenvagter i afviklingsperioden, samt har mulighed for både at arbejde hverdage og weekender.

Du vil i løbet af ansættelsen få god erfaring med kundehåndtering, koordinering, kommunikation.

Så trives du i et job med meget telefonisk kontakt og en omskiftelig hverdag med korte deadlines - så er du måske vores nye kollega!

Du bliver en del af en arbejdsplads og et ungt team, hvor vi har det sjovt på tværs alle afdelinger, og går generelt højt op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Dine opgaver

 • Screene ansøgninger og gennemføre telefoninterviews med kandidater.
 • Gennemgå videointerviews fra kandidater.
 • Administrativt tastearbejde.
 • Håndtering af spørgsmål fra vikarer og kunder.
 • Assistering af konsulenter med diverse ac hoc opgaver.

Du vil primært have fokus på opgaverne under screening af ansøgere og afviklingen af projektet. Dog har vi brug for, at alle byder ind på opgaver i alle faser og bidrager til, at vi i fællesskab kommer succesfuldt i mål!

Du vil få en grundig oplæring og introduktion til opgaverne.

Din profil

Vi oplever, at du kan få størst succes i stillingen, hvis du har arbejdet i en administrativ og/eller kundeorienteret stilling, hvor du har skullet holde styr på mange opgaver ad gangen. Vi lægger stor vægt på en god menneskeforståelse og kommunikativt stærke evner.

Du behøver ikke at have meget erfaring, men vi håber at finde en, der elsker at tale i telefon, og som elsker at lære noget nyt.

Der vil være en del rutinepræget arbejde, og du skal derfor kunne fastholde motivationen og drivet - når dagene føles lange

Følgende kompetencer ser vi gerne skinne igennem hos dig:

 • Evnen til at formidle både skriftligt og mundtligt.
 • Serviceminded ud over det sædvanlige.
 • Proaktivitet og ansvar i opgaveløsningen.
 • Struktureret og godt overblik.

Dit kommende team

Du bliver en del af et mega sjovt (synes vi selv) team med en høj arbejdsmoral. Vi arbejder effektivt og elsker højt tempo.

Vi arbejder målrettet med store rekttueringsprojekter, og du skal derfor kunne se dig selv bidrage til dette med højt humør og god energi.

Arbejdstid

Dato for opstart aftaler vi nærmere ifm. din ansættelsessamtale, men vi forventer, at du er klar til at starte i løbet af marts måned.

Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater.

Dine vagter vil typisk være á 6-10 timers varighed og vagtplanen lægges sammen med din nærmeste leder ifm. opstart.

Da vi arbejder projektorienteret, forventer vi, at du er fleksibel og i perioder har mulighed for at arbejde tidlig morgen, aften og weekender.

Der er tale om en projektansættelse til ultimo juni med mulighed for forlængelse.

Virksomheden

Danmarks førende vikar- og rekrutteringsbureau. Vores kunder er et bredt udsnit af danske arbejdspladser. Vi formidler studerende inden for alle de områder, hvor deres arbejdskraft er værdifuld - det kan f.eks. være studiejob til lager og produktion, telefonservice, administration, økonomi, IT m.m. Mere end 100.000 jobsøgende studerende er tilknyttet og omkring 1.200 arbejder for os hver måned. Vi er placeret i lækre lokaler lige ved Vesterport station.

Om Ena-portalen og vores selskaber

Med en profil i Ena-portalen har du adgang til jobs fra nogle af Nordens førende vikar- og rekrutteringsbureauer.

 • I dag: Moment & Eterni Norge (Office).
 • Inden længe vil resten bureauerne i vores koncern Edda Group følge trop.

Sammen tilbyder vi et bredt udvalg af jobs inden for blandt andet kundeservice, salg, finans, lager, logistik, produktion, bygge og anlæg, IT, service, m.m.
Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her og Eterni Norge her.