Rejselysten servicetekniker søges!

Opslået: 10-11-2023, job nr. 186984

Har du el-teknisk kendskab og rejselyst, så har vi en spændende stilling til dig.

Fyn Øer
Fastansættelse
Fuldtid
14-12-2023
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Vi søger en servicetekniker til idriftsætnings- og serviceopgaver på el-teknisk udstyr til lufthavne for vores kunde ITW GSE.

ITW GSE er en af verdens førende leverandører til luftfartsindustrien. Virksomheden producerer og leverer strømforsyningsanlæg og køleanlæg til fly parkeret i lufthavne. Kundesegmentet er primært lufthavne, flyselskaber og militærbaser. Udover at være en virksomhed med fokus på den grønne omstilling, lægger ITW GSE stor vægt på medarbejdertrivsel gennem et godt arbejdsmiljø, motionsordning og kantineordning.

Jobbet

Jobbet kræver, at du skal være tilgængelig for rejser i Europa for at servicere ITW GSEs kunder, nogle gange med kort varsel. Vores fremragende kundeservice omfatter primært idriftsættelse, opdatering, fejlfinding og produkttræning.

Derudover vil du være en del af serviceteamet i Odense, hvor du i hjemmeperioder selv er med til at planlægge din arbejdstid. Her vil der være mulighed for hjemmearbejde. Arbejdsopgaverne vil typisk være administrative opgaver, opfølgning, rapportskrivning og andre praktiske opgaver.

Dig som person

Du har erfaring på området eller kan være nyuddannet med lyst til at give dig i kast med jobbet. Du har en el-teknisk baggrund som for eksempel elektriker, elektroniktekniker, autoelektriker eller lign. Du er rejselysten og åben for andre kulturer. Du kan arbejde selvstændigt, være beslutsom og udadvendt. Du har en høj arbejdsmoral og brænder for god kundeservice. Du skriver og taler både dansk og engelsk, og du har kørekort B.

Praktisk info og proces

Oplæring foregår på ITW GSEs adresse i Odense og består af kurser og træning i egne produkter.

Rejsedage: Forventeligt 90-100 rejsedage om året.

Ansættelse: Ansættelse direkte hos ITW GSE.

Løn: Forhandles individuelt og du ansættes efter funktionærlignende vilkår.

Sådan ansøger du

Tryk på "ansøg nu" og opret din profil, husk at uploade CV.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning + CV.

Virksomheden

ITW GSE er en af verdens førende leverandører til luftfartsindustrien. Virksomheden producerer og leverer strømforsyningsanlæg og køleanlæg til fly parkeret i lufthavne.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.