Friske eksamensvagter søges til Aarhus og omegn

Opslået: 01-11-2023, job nr. 186861

Er du ansvarsbevidst, tålmodig og møder til tiden? Og kan du arbejde i december? Så søg jobbet som eksamensvagt her!

Midtjylland
Vikariat
Deltid
14-11-2023
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Hvad går jobbet ud på?

Vinterens eksaminer er lige om hjørnet, og snart skal alle landets studerende op til terminsprøver og afsluttende eksaminer.

Det er gode nyheder for dig, da der er mulighed for at blive en del af et fast eksamenskorps og få eksamensvagter i nærheden af dig.

Som eksamensvagt bliver det din fornemmeste opgave at sikre, at eleverne/de studerende får en god eksamensoplevelse. Dét at være til eksamen kan for mange være en ambivalent følelse, og derfor kommer du til at løfte en vigtig opgave ved at sikre at regler og procedurer følges og overholdes til punkt og prikke. Derudover holder du overblikket og du evner at give eleverne dén tilstrækkelige hjælp (inden for de praktiske rammer), de måtte have behov for – både før- under og efter afviklingen af eksamen.

Dine arbejdsopgaver ved skriftlige eksaminer kan blandt andet indebære følgende ansvarsområder:

 • Tjekke at alle elever er mødt op til eksamen – og registrere dette
 • Uddele opgaver og papirer under prøven
 • Starte eksamen ved at læse op fra manus
 • Følge elever til og fra toilettet
 • Modtage og registrere elevernes besvarelser
 • Sørge for at eleverne overholder de gældende regler om hjælpemidler
 • Afslutte eksamen når tiden er gået

Du kan også få tildelt gangvagter, hvor jobbet i højere grad er fokuseret på at holde ro omkring lokalerne.

Hvad forventer vi af dig?

Du skal være indstillet på at tage del i et positivt og engageret team, der har en serviceminded og tålmodig tilgang til de studerende samtidigt med at procedurer og regler tages alvorligt.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du er studerende på en videregående uddannelse. Dette vil være en fordel for dig, da du vil kunne sætte dig i de studerendes sted, fordi du formentlig selv har været oppe til en del eksaminer. Vigtigst af alt kender du procedurerne i forbindelse med afvikling af eksamen og alle dets facetter.

Den rette kandidat til jobbet kan med hånden på brystet svare ja til følgende:

 • Jeg kan møde til tiden (dette er altafgørende for jobbet som eksamensvagt).
 • Jeg forbereder mig før mine vagter og har læst det materiale, der ligger på mit vikarintra
 • Jeg udviser tolerance, myndighed og tålmodighed overfor eleverne
 • Jeg kan arbejde i december – der er mulighed for flere vagter fremadrettet såfremt du har lyst til at fortsætte i korpset efter denne periode. Der er b.la. også mange eksaminer i både januar og februar.
 • Jeg er indforstået med, at jeg opmærksom og engageret, når jeg er på mine vagter. Det vil sige, at jeg ikke bruger min mobil til private anliggender, jeg medbringer ikke bøger, aviser eller strikketøj til at holde mig beskæftiget, og jeg har ikke musik i ørene – heller ikke bare det ene – under mine vagter.

Vi oplever i stigende grad at der er flere og flere elever med særlige behov (læse – eller koncentrationsbesvær, særlig sensitivitet eller lign.) så vi forventer at du som eksamensvagt er rolig og udviser en stor grad af forståelse og tålmodighed på alle dine eksamensvagter.

Det praktiske

 • Der vil være vagter i Aarhus samt hele Midtjylland
 • Vagterne vil primært ligge i tidsrummet fra kl. 07.30-17.00
 • Lønnen er 127 kr. i timen
 • Du skal kunne arbejde den fra d. 5.-22. december. - De allerstørste eksamensdatoer i december er d. 5., 6., 7., og 12. december. Du skal derfor kunne arbejde minimum 3 ud af de 4 datoer.

OBS: Vi garanterer ikke vagter, da antallet af vagter, vi kan tilbyde dig, afhænger af, hvorledes dine vagtønsker matcher skolens behov - ligesom der heller ikke altid er vagter hver dag i vagtperioden, men på udvalgte dage i den givne periode.

Hvad skal du gøre herfra?

Hvis du er det rette match til stillingen, vil vi sende dig et link til et videointerview via hjemmesiden Sparkhire.com. Interviewet vil bestå af en række spørgsmål til dig omkring jobbet som eksamensvagt. Videointerviewet skal gennemføres for at komme i betragtning til jobbet. Er du, på baggrund af videointerviewet, forsat et match til stillingen, vil du blive ringet op. I den forbindelse vil vi præsentere dig for de skoler, som der er mulighed for at blive tilknyttet som eksamensvagt. Vi finder sammen de skoler, der giver bedst mening for dig geografisk.

OBS: Er du allerede tilknyttet Moment som eksamensvagt, bliver du automatisk kontaktet og behøver derfor ikke søge jobbet på ny. Vi ser frem til at høre fra dig!

Virksomheden

Primært gymnasielle uddannelser samt VUC. Mulighed for at arbejde på flere forskellige skoler i dit område

Om Ena-portalen og vores selskaber

Med en profil i Ena-portalen har du adgang til jobs fra nogle af Nordens førende vikar- og rekrutteringsbureauer.

 • I dag: Moment & Eterni Norge (Office).
 • Inden længe vil resten bureauerne i vores koncern Edda Group følge trop.

Sammen tilbyder vi et bredt udvalg af jobs inden for blandt andet kundeservice, salg, finans, lager, logistik, produktion, bygge og anlæg, IT, service, m.m.
Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her og Eterni Norge her.