Humørfyldte lagermedarbejdere til Sport 24 A/S

Opslået: 18-09-2023, job nr. 186337

Søger du et weekendarbejde med aktive arbejdsopgaver og vil du være en del af et ambitiøst team? Vi søger lagermedarbejdere til Sport 24 A/S i Silkeborg. Læs mere her.

Midtjylland
Vikariat
Deltid
29-09-2023
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Om jobbet:

Vi går højsæsonen i møde, og derfor søger vi friske og mødestabile lagermedarbejdere, der primært kan arbejde i weekender til Sport 24 A/S i Silkeborg.

Som kommende medarbejder bliver du en del af et engageret team, hvor god stemning og teamspirit danner rammerne for arbejdsdagen. Du vil blive en vigtig spiller på holdet, hvor du får indflydelse på, at en masse kunder får en god oplevelse.

Som lagermedarbejder hos Sport 24 kan du se frem til nogle aktive arbejdsdage med en masse forskelligartede samt spændende arbejdsopgaver, heriblandt:

  • Pluk og pak af varer
  • Registrering og klargøring af varer til afsendelse
  • Udpakning, kontrol og registrering af varer
  • Hjælpe til efter behov

Den ideelle til jobbet:

Hos Sport 24 søger vi medarbejdere, som tager ansvar, viser selvstændighed og er dedikerede. Det er ikke et krav at have lagererfaring, men det er en fordel. Det vigtigste er blot, at du trives med at arbejde effektivt, har øje for detaljerne og er en stabil medarbejder.

Som person går du altid engageret og effektivt til dine arbejdsopgaver. Du trives med en tempofyldt arbejdsdag, hvor arbejdsopgaverne kan give sved på panden. Derudover ser vi gerne, at du:

  • Trives med en fysisk og aktiv arbejdsdag
  • Er en stabil medarbejder, der sætter en ære i at møde til tiden
  • Kan se dig selv i denne stilling over en længere periode
  • Er fleksibel

Det praktiske:

Arbejdstider

Vi ser gerne at du kan arbejde lørdage og /eller søndage. Der vil være mulighed for fuldtid omkring Black Friday og jul.

Daghold:

07:00-15:00

Aftenhold:

15:00-23:00

Du vil få en blanding af faste vagter og tilkaldevagter, og du skal derfor være indstillet på tilkaldevagter.

Arbejdslokation:

Der er begrænsede muligheder for offentlig transport til lageret i Funder. Vi anbefaler derfor, at du – inden du søger stillingen – undersøger dine transportmuligheder.

Løn:

Timelønnen er 125,93 kr. i timen + 7% fritvalgskonto og weekendtillæg.

Søg jobbet i dag

Hvis ovenstående fangede din interesse, vil vi opfordre dig til at søge stillingen allerede i dag, da vi holder samtaler løbende. Klik på 'Søg jobbet' for at sende din ansøgning. Hvis du ikke allerede har en profil hos Moment, vil du blive bedt om at oprette en som første led i ansøgningsprocessen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden

SPORT 24 er en 100 % danskejet sportskæde, der blev dannet pr. 1. januar 2012. De forhandler sportsudstyr og fritidstøj i butikker og online.

Om Ena-portalen og vores selskaber

Med en profil i Ena-portalen har du adgang til jobs fra nogle af Nordens førende vikar- og rekrutteringsbureauer.

  • I dag: Moment & Eterni Norge (Office).
  • Inden længe vil resten bureauerne i vores koncern Edda Group følge trop.

Sammen tilbyder vi et bredt udvalg af jobs inden for blandt andet kundeservice, salg, finans, lager, logistik, produktion, bygge og anlæg, IT, service, m.m.
Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her og Eterni Norge her.