Energiske lagermedarbejdere til NETS Denmark A/S

Opslået: 05-06-2023, job nr. 184735

Er du på udkig efter et spændende job? Vi søger lagermedarbejdere til NETS Denmark A/S i Ballerup. Læs mere her.

Hovedstaden
Vikariat
Fuldtid
14-06-2023
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet:

Til vores kunde Nets A/S i Ballerup søger vi friske og fleksible lagermedarbejdere. Du bliver en del af et socialt og dedikeret team, hvor et positivt humør og en sjov omgangstone er centralt. Du kan se frem til nogle aktive arbejdsdage med fokus på kvalitet og effektivitet. Vi tilbyder dig en god arbejdsplads, som er professionel, motiverende, uhøjtidelig og præget af en stærk holdånd.

Som kommende lagermedarbejder får du en vigtig rolle i den daglige drift. Der er tale om et aktivt arbejde, hvor du kommer til at bevæge dig meget og kan komme til at udføre tungere løft. Du kan se frem til følgende arbejdsopgaver:

  • Opgaver inden for pluk og pak
  • Modtagelse samt påpladslægning af vare via stabler
  • Fejlsøge og uploade software via terminaler
  • Optælling i forbindelse med status

Det er derfor vigtigt, at du er omstillingsparat og kan hjælpe til, der hvor der er behov, da du i denne stilling vil skulle klare opgaver hos Nets tre afdelinger; "Prepare", "Repair" samt "Lager".

Din profil:

Vi leder efter dig, der kunne tænke sig en aktiv arbejdsdag, hvor opgaverne der står for hånde, kan skifte i løbet dagen. Du har den rette indstilling og har lyst til at gøre en indsats samt bidrage der, hvor der er brug for en ekstra hånd. Du forstår at balancere tempo og omhyggelighed, så opgaverne bliver løst præcist - og til tiden. Derudover ser vi gerne, at du:

  • Er klar på at tage fat
  • Er proaktiv
  • Kan tale og læse dansk og engelsk
  • Erfaring med Office-pakken
  • Har kendskab til SAP eller andre lagerstyringssystemer

Derudover, så forventes det, at du som minimum har stablerkort.

Det praktiske:

Der er tale om et fuldtidsjob af 3 måneders varighed med opstart hurtigst muligt.

Vagterne ligger i tidsrummet fra kl. 06.00-16.00 mandag-fredag.

Løn 172,00 kr. i timen.

Søg jobbet i dag

Hvis ovenstående fangede din interesse, vil vi opfordre dig til at søge stillingen allerede i dag, da vi holder samtaler løbende. Klik på 'Søg jobbet' for at sende din ansøgning. Hvis du ikke allerede har en profil hos Moment, vil du blive bedt om at oprette en som første led i ansøgningsprocessen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden

Nets A/S er en nordisk udbyder af betalings-, kort- og informationsservices med hovedsæde i Danmark. Siden 2009 har virksomheden været kendt under navnet Nets, men dens historie går tilbage til 1968. Selskabet har mere end 2.500 medarbejdere i fem lande.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.