Friske eksamensvagter til Tarm

Opslået: 07-02-2023, job nr. 182171

Er du ansvarsbevidst, tålmodig og god til at holde overblik? Så tilbyder vi et attraktivt og anderledes job som eksamensvagt i Tarm og omegn

Midtjylland | Sønderjylland
Vikariat
Hurtige penge
07-03-2023
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

Vi tilbyder dig muligheden for at blive en del af et ungt team, hvor du er med til at sikre, at eleverne får en god eksamensoplevelse. Det at være til eksamen kan være en stressfuld situation, og du kommer derfor til at løfte en vigtig opgave, ved at sikre, at eleverne får den hjælp de har behov for, samtidigt med at regler og procedurer overholdes.

Dine arbejdsopgaver ved skriftlige eksaminer kan blandt andet indebære følgende ansvarsområder:

• Tjekke at alle elever er mødt op til eksamen

• Uddele opgaver og papir under prøven

• Starte eksamen ved at læse op fra manus

• Følge elever på toilettet

• Modtage og registrere elevernes besvarelser

• Sørge for at eleverne overholder de gældende regler om hjælpemidler

Du kan også få tildelt gangvagter, hvor jobbet i højere grad er fokuseret på at holde ro omkring lokalerne.

Din profil

Du bliver del af et positiv og engageret team, der har en serviceminded tilgang til eleverne samtidigt med, at procedurer og regler tages alvorligt.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du er studerende på en videregående uddannelse. Det betyder nemlig, at du selv har været igennem flere eksaminer og kender procedurerne i forbindelse hermed.

Den rette kandidat til jobbet, skal kunne svare ja til følgende:

  • Du møder til tiden og er velforberedt
  • Du udviser tolerance og myndighed overfor eleverne
  • Du skal kunne arbejde i februar og marts med mulighed for flere vagter løbende. De store eksamensdage er fra d. 28. februar til 7. marts.

Jobbet som eksamensvagt kræver din fulde opmærksomhed. Derfor forventer vi også, at du er fokuseret, når du er på skolen og tager ansvar for dine opgaver.

Arbejdstid & løn

Vagterne vil primært ligge i tidsrummet fra kl. 07.15-16.00.

Lønnen er 127 kr. i timen

Hvis du er det rette match til stillingen, vil vi sende dig et link til et videointerview. Er du på baggrund af dette fortsat et match til stillingen, vil du blive ringet op til en samtale. I den forbindelse vil vi præsentere dig for de skoler, som der er mulighed for at blive tilknyttet som eksamensvagt.

OBS: Er du allerede tilknyttet Moment som eksamensvagt, bliver du automatisk kontaktet og behøver derfor ikke søge jobbet på ny. Vi ser frem til at høre fra dig!

Virksomheden

Primært gymnasiale uddannelser samt VUC. Mulighed for at arbejde på flere forskellige skoler i dit område

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.