Skadeservicemedarbejder med Asbest bevis til Vejle

Opslået: 20-09-2024, job nr. 192404

Har du asbestbevis, og søger du nye udfordringer? Så har vi muligheden for dig i Vejle, hvor du bliver en del af et team, som ikke er bange for at tage fat.

Midtjylland | Sønderjylland
Vikariat
Fuldtid
13-10-2024

Jobbet:

Du vil i jobbet blive en del af Special Service enheden i Vejle, hvor din primære opdage er at varetage asbest arbejdsopgaver. Ved vores kunde er kvalitet og sikkerhed er i top, hvorfor du vil få udleveret alle de nødvendige værnemidler. Teamet du bliver en del af, er præget af højt humør og glade medarbejdere, hvilket er med til at sikre en god og spændende arbejdsdag.

Din profil:

Vi ser gerne, at du har erfaring med asbest fra f.eks. tidligere skadeservice arbejde. Vigtigst er dog, at du er motiveret og klar på et aktivt arbejde, hvor du tager ansvar for egne arbejdsopgaver.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • Ikke går på kompromis med kvalitet.
  • Er særdeles mødestabil.
  • Tager ansvar.
  • Taler og forstår dansk.

Derudover er asbest bevis et krav ved ansættelse.

Det praktiske:

Lokation: Du vil som udgangspunkt møde i Vejle, hvoraf i vil køre ud til diverse skadeopgaver.

Daghold: mandag - torsdag: kl. 7:00 - 15:00. Fredag kl. 7:00 - 14:30. Løbende opstart når vi har fundet den rette kandidat.

Løn 168,51 kr. i timen samt 9% i fritvalgslønkonto + evt. skadesservicetillæg 25,92 kr. pr. time, hvis brancheanciennitet kan dokumenteres.

Interesseret?

Hvis ovenstående fangede din interesse, vil vi opfordre dig til at søge stillingen allerede i dag, da vi holder samtaler løbende. Klik på 'Søg jobbet' for at sende din ansøgning. Hvis du ikke allerede har en profil hos Moment, vil du blive bedt om at oprette en som første led i ansøgningsprocessen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden

Virksomheden, du kommer til at arbejde for, er markedsledende inden for skadesservice, industri- og ejendomsservice i Norden. Virksomheden blev grundlagt i 1993 og efter 25 spændende år skaber de stadig tryghed ved at tage hånd om mennesker, værdier og bygninger

Om Ena-portalen og vores selskaber

Med en profil i Ena-portalen har du adgang til jobs fra nogle af Nordens førende vikar- og rekrutteringsbureauer.

  • I dag: Moment & Eterni Norge (Office).
  • Inden længe vil resten bureauerne i vores koncern Edda Group følge trop.

Sammen tilbyder vi et bredt udvalg af jobs inden for blandt andet kundeservice, salg, finans, lager, logistik, produktion, bygge og anlæg, IT, service, m.m.
Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her og Eterni Norge her.